Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

ICT-oplossingen

ICT voor School helpt scholen met moderne ICT-oplossingen

Persoonlijke aandacht

Bij ons ben je nog klant en geen nummer. Dat staat bij ons voorop! Geen ticketsysteem, maar persoonlijk contact met 100% goede service, support en advies.

Proactieve aanpak

Met een proactieve dienstverlening zorgen wij ervoor dat de ICT van jullie school altijd in optimale staat verkeerd. Inclusief 24/7 monitoring, 365 dagen per jaar.

Totaaloplossing

Als ICT-partner bieden wij een totaal en compleet dienstenpakket aan welke aansluit bij de behoeftes en wensen van leerkracht, leerling en ICT- coördinator.

Online leeromgeving

Onlineklas is de digitale leer- en werkomgeving voor het benaderen van digitale lesstof. Onlineklas maakt het mogelijk om makkelijk en eenvoudig toegang te krijgen tot je bestanden en koppelingen met digitale lesstof voor leerlingen.

Onlineklas maakt gepersonaliseerd leren makkelijk en geeft je eenvoudig toegang tot je eigen bestanden. Je kan op elk device met een internetverbinding gebruik maken van de digitale leer- en werkomgeving inclusief koppelingen naar Basispoort, Readspeaker, kindvriendelijke zoekmachine en YouTube video’s zonder reclame. De leerkracht kan makkelijk voor een leerling een nieuw wachtwoord instellen en de manier van opstarten en inloggen bepalen.

Onlineklas is platform onafhankelijk en werkt op alle tablets, laptops en pc’s! Alles komt samen in Onlineklas.

Mobile Device Management

Op steeds meer scholen wordt door leerlingen gewerkt op tablets. Hoe zorg je als leerkracht of bovenschoolse ICT’er dat al deze tablets beheerd kunnen worden? Met onze Mobile Device Management (MDM) applicatie is het mogelijk om alle tablets in je klas eenvoudig te beheren.

Chromebooks voor het onderwijs

Koppeling met Basispoort, Office 365 en Google Chromebooks


Scholen kiezen er steeds vaker voor om leerlingen te laten werken met Office 365 of op Google Chromebooks. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om digitale middelen aan leerlingen te koppelen.

Nadat een leerkracht of leerling via Office 365 op een apparaat is ingelogd, kan hij of zij met één klik verder naar Onlineklas (Basispoort) zonder opnieuw in te loggen. Hierdoor kunnen leerkrachten en leerlingen zeer snel toegang krijgen tot Rekentuin, Taalzee, Words&Birds en alle andere digitale lesstof. Deze koppeling is door ICT voor School ook met Google Chromebooks te realiseren.

Internet en telecom

Bij ICT voor School hebben we ook een compleet aanbod aan internetlijnen en telecomproducten. Van VoIP oplossingen tot mobiele abonnementen en internetlijnen. Omdat wij met meerdere vooraanstaande providers samenwerken kunnen we diverse abonnementen aanbieden tegen gunstige prijzen en onze klanten ook van onafhankelijk advies voorzien.

Office 365 voor het onderwijs

De office toepassingen van de Office 365 suite zijn altijd up-to-date en kun je zowel online als offline gebruiken. De voordelen van Office 365 voor het onderwijs zijn eindeloos. Microsoft is voortdurend in ontwikkeling! Door middel van allerlei apps wordt het voor leerkrachten en leerlingen steeds makkelijker om interactieve lessen voor te bereiden en uit te voeren.

Teams

Werk effectief samen met je klas. Microsoft Teams biedt uitgebreide ondersteuning voor bellen, chatten en videobellen met je groep. Teams is ook uitermate geschikt om opdrachten uit te wisselen.

Julianastraat 66
5087 BB Diessen
info@ictvoorschool.nl
Tel. 013 504 1888
Copyright © ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites