• Al onze ICT oplossingen voor
    Primair onderwijs & Kinderopvang

Werkplekbeheer voor ICT coördinatoren

Met de ICT voor School werkplekbeheer-manager heeft uw school een complete beheerportal waarmee de (bovenschools) ICT Coördinator eenvoudig zelf de meest voorkomende zaken kan doorvoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende zaken:

• Bureaublad instellen voor leerkrachten en directieleden
  • Gebruikers toegang geven tot welke printer(s) ze mogen gebruiken
  • Lokale installaties doorvoeren zoals Cito
  • Apparaat beheer leerlingen

Inlogassistent Windows

Het inlogscherm van ICT voor School maakt het inloggen op uw computersystemen eenvoudiger. De onderbouw kan heel simpel inloggen met één druk op de knop. Dit doen ze door op een afbeelding te klikken. Hierdoor hoeft de leerkracht niet telkens voor leerlingen in te loggen. Nadat je bent ingelogd kun je middels "single sign on" direct door naar alle programma's. De mogelijkheden van de Windows inlogassistent kort op een rij:

• Inloggen zonder wachtwoord
  • Kindvriendelijke login voor de onder- en bovenbouw
  • Inloggen als medewerker

Online leeromgeving: Onlineklas

Met Onlineklas richt je als leerkracht een eigen digitale leeromgeving in. Voeg op elke gewenste plek eigen tegeltjes toe. Deze tegeltjes bevatten links naar informatie die jij belangrijk vindt. Het kan een filmpje zijn, een document, een digitale les of een website. Geordend en toegankelijk voor tablet, iPad, computer of digibord. Daardoor bouw je je eigen leeromgeving op. En dankzij Single Sign On hoef je maar één keer in te loggen voor al je systemen.

Office 365 for education

Office 365 is voor het primair onderwijs de toekomst. In razend tempo zijn er steeds meer nieuwe functionaliteiten en apps beschikbaar. Met Office 365 for education heeft u altijd en overal op elk apparaat veilig toegang tot uw e-mail, agenda, documenten en alle office apps! U kunt efficiënt samenwerken met teamleden door documenten te delen maar ook door tegelijk in dezelfde documenten te werken. In Office 365 for education zitten nog veel meer oplossingen voor het onderwijs!

Systeem & netwerkbeheer

ICT is constant in ontwikkeling. Ook voor basisscholen en kinderopvangorganisaties. Wij denken graag met u mee met het vinden van de juiste oplossing die passen bij uw onderwijsvisie. Onze aandacht gaat uit naar een stabiel netwerk zowel op lokale servers als het werken "in the cloud". Onze experts bieden een professionele oplossing voor de inrichting, het beheer en het onderhoud van uw schoolnetwerk.

VoIP telefonie

Verlaag uw telefoonkosten met VoIP. Doordat u met VoIP gebruik gaat maken van de internetverbindingen die er toch al zijn, zullen uw telefoonkosten snel gaan dalen. Als ICT bedrijf gaan we ons steeds meer toespitsen op totaaloplossingen voor onze basisschool klanten. Niet alleen op ICT gebied maar ook met oplossingen op het gebied van telefonie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons naar de mogelijkheden van VoIP telefonie.

Digihelden: Ieder kind een digiheld!

Digihelden ondersteunt scholen en organisaties met advies, workshops, gastlessen, trainingen, cursussen, studiedagen, lesprogramma’s en lesmaterialen. We komen naar u toe met een bus vol materialen en apparaten, zodat u verder niets hoeft voor te bereiden. Onze vakleerkracht 21e eeuwse vaardigheden heeft diverse lesprogramma's ontwikkeld op het gebied van computational thinking, maker education, mediawijsheid en ICT-(basis)vaardigheden.

Interactieve beweegvloer

Met de Active Floor wordt spelen en leren op een leuke en onderhoudende manier geïntegreerd in het basisonderwijs voor kinderen van alle leeftijden. Het is bewezen dat kinderen de lesstof beter opnemen als ze deze spelenderwijs leren. Laat daarom bewegend leren onderdeel zijn van je lesprogramma. Diverse basisscholen en kinderopvangcentra werken al met Active Floor en bevorderen zo de educatieve, sociale en motorische ontwikkeling van kinderen.

Mobile device management

Met onze mobile device management (MDM) oplossingen kunnen al uw mobiele-apparaten beheerd worden. Door de eenvoudige online portal biedt het ICT-coördinatoren en leerkrachten volledige controle en zeggenschap over apps op alle mobiele devices binnen uw schoolorganisatie.

Installeer, blokkeer en beveilig elke tablet en smartphone binnen uw school en integreer ze in de bestaande IT-omgeving met één handomdraai.

Afspraak of demo aanvraag?