• Al onze ICT oplossingen voor
    Primair onderwijs & Kinderopvang

Systeem & netwerkbeheer

ICT is constant in ontwikkeling. Ook voor basisscholen en kinderopvangorganisaties. Wij denken graag met u mee met het vinden van de juiste oplossing die passen bij uw onderwijsvisie. Onze aandacht gaat uit naar een stabiel netwerk zowel op lokale servers als het werken "in the cloud". Onze experts bieden een professionele oplossing voor de inrichting, het beheer en het onderhoud van uw schoolnetwerk.

Werkplekbeheer manager

Met de ICT voor School werkplekbeheer-manager heeft uw school een complete beheerportal waarmee de (bovenschools) ICT Coördinator eenvoudig zelf de meest voorkomende zaken kan doorvoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende zaken:

• Bureaublad instellen voor leerkrachten en directieleden
  • Gebruikers toegang geven tot welke printer(s) ze mogen gebruiken
  • Lokale installaties doorvoeren zoals Cito
  • Apparaat beheer leerlingen

Office 365 for education

Office 365 is voor het primair onderwijs de toekomst. In razend tempo zijn er steeds meer nieuwe functionaliteiten en apps beschikbaar. Met Office 365 for education heeft u altijd en overal op elk apparaat veilig toegang tot uw e-mail, agenda, documenten en alle office apps! U kunt efficiënt samenwerken met teamleden door documenten te delen maar ook door tegelijk in dezelfde documenten te werken. In Office 365 for education zitten nog veel meer oplossingen voor het onderwijs!

VoIP telefonie

Verlaag uw telefoonkosten met VoIP. Doordat u met VoIP gebruik gaat maken van de internetverbindingen die er toch al zijn, zullen uw telefoonkosten snel gaan dalen. Als ICT bedrijf gaan we ons steeds meer toespitsen op totaaloplossingen voor onze basisschool klanten. Niet alleen op ICT gebied maar ook met oplossingen op het gebied van telefonie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons naar de mogelijkheden van VoIP telefonie.

Digihelden

Digihelden ondersteunt scholen en organisaties met advies, workshops, gastlessen, trainingen, cursussen, studiedagen, lesprogramma’s en lesmaterialen. We komen naar u toe met een bus vol materialen en apparaten, zodat u verder niets hoeft voor te bereiden.

Active Floor

Met Active Floor wordt spelen en leren op een leuke en onderhoudende manier geïntegreerd in het basisonderwijs voor kinderen van alle leeftijden. Spelend leren is leuk! Door te werken met lichaamsbeweging en het spelen van games zal de aandacht worden gestimuleerd, met behoud van focus op het leren.

Mobile device management

Met onze mobile device management (MDM) oplossingen kunnen al uw mobiele-apparaten beheerd worden. Door de eenvoudige online portal biedt het ICT-coördinatoren en leerkrachten volledige controle en zeggenschap over apps op alle mobiele devices binnen uw schoolorganisatie.

Installeer, blokkeer en beveilig elke tablet en smartphone binnen uw school en integreer ze in de bestaande IT-omgeving met één handomdraai.

Al onze ICT diensten op een rij

Databeveiliging

Cybercrime is aan de orde van de dag. Grote concerns als banken en leveranciers leggen de volledige verantwoordelijkheid bij u neer. Met het Van Laarhoven ICT Veiligheidspakket beschermt u uzelf en bedrijfsdata optimaal tegen alle vormen van cybercrime.

Online Back-up

Veel bedrijven hebben (nog) niet goed nagedacht over een goede back-up oplossing. Toch raden wij u aan om uw back-up oplossing in kaart te brengen. Onze gecertificeerde ICT’ers willen graag vrijblijvend samen met u de mogelijkheden bekijken. U hoeft niet meer na te denken of uw bestanden wel geback-upt zijn. Dat doen wij voor u! Actief beheerd door Van Laarhoven ICT zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Wifi netwerken

Wilt u een stabiel en veilig wifi netwerk? Steeds meer scholen willen overal in en rond het gebouw werken met mobiele apparaten. Dit vraagt om een stabiel netwerk waarbij je overal bereik hebt. Hier kunnen wij voor zorgen!