Garantie en reparatie
ICT voor School staat in voor een goede levering en kwaliteit van alle producten in de webshop. Blijkt een product onverhoopt defect te zijn geraakt, dan kunt u er zeker van zijn dat we dit voor u gaan oplossen. Dit kan betekenen dat wij de betreffende producten terugnemen of dat wij overgaan tot herstel van uw producten. Op alle producten geleverd door ICT voor School hanteren we de garantietermijn van de leverancier van het merk.

Wanneer uw bestelling niet in goede orde ontvangen is, kunt u hiervan melding maken. Binnen 3 dagen na ontvangst moet uw melding bij ons binnen zijn om voor vergoeding in aanmerking te komen. De melding kunt u heel eenvoudig doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk PDF

Betaalmethoden
We hebben twee manieren waarmee u bij ons kunt betalen:
- iDeal
- Op rekening
Beide betaalmogelijkheden zijn veilig en snel.
Levertijden en bezorging
Levertijden

Houdt u er rekening mee dat wij geen webwinkel zijn met een levergarantie binnen 24 uur. Per bestelling doen wij ons uiterste best, ongeacht de grootte van uw bestelling om zo snel mogelijk uw bestelde producten te verzenden. Artikelen die bij ons op voorraad zijn, zullen doorgaans in 2-5 werkdagen bij u worden afgeleverd. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL. Wanneer wij een product niet kunnen leveren binnen de op de productpagina aangegeven tijd, dan nemen wij altijd contact met u op. Wilt u eerst een offerte ontvangen? Dat kan. U kunt een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 013 504 1888.

Verzendkosten

Bestelt u artikelen vanaf € 100,- inclusief btw dan zijn de verzendkosten gratis. Voor bestellingen binnen Nederland en onder de € 100,- inclusief btw zullen wij € 4,95 verzendkosten in rekening brengen. Voor bestellingen buiten Nederland zullen wij u vooraf een prijsopgave doen.

Niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Wanneer u producten wilt retourneren verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch (013 – 504 1888) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wanneer u een product retour wilt sturen dient u vooraf eerst contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch of per mail. Wanneer u vooraf geen contact met ons opgenomen heeft kunnen wij uw retouraanvraag helaas niet verwerken. Nadat u contact met ons opgenomen hebt kunt u uw producten terugsturen naar:

ICT voor school
Julianastraat 66
5087 BB Diessen

Indien een product binnen de garantietermijn valt zullen wij tot reparatie overgaan. Als dit niet mogelijk is ontvangt u een nieuw exemplaar of heeft u recht op restitutie van uw betaling. Producten waarvan de klacht niet te reproduceren is, worden retour gezonden. Hiervoor wordt €7,02 (exclusief BTW, binnen de EU) verzendkosten in rekening gebracht. Voor een retourneren van een DOA ontvangt u een retourlabel. Het retourneren van een product binnen garantie is voor rekening verzender. Na het afhandelen van de garantie wordt uw product kosteloos aan u geretourneerd,
Mijn ICT voor School account
In 'Mijn ICT voor School account' staan uw persoonlijke gegevens. Naam, aflever- en factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en inloggegevens. Als u met deze gegevens inlogt dan hoeft u deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen. Dit alles is te raadplegen in uw “Mijn ICT voor School account”.

Redenen om een account aan te maken:
- Al uw bestellingen op één plek
- Sneller bestellen met uw bewaarde (adres)gegevens
- Uw winkelmandje altijd en overal opgeslagen

Regisreer je nu
Algemene voorwaarden
ICT voor School is onderdeel van Van Laarhoven V.O.F. uit Diessen. Op alle aanbiedingen, overeenkomsten, facturen en transacties zijn de algemene voorwaarden van Van Laarhoven V.O.F. van toepassing.

Bekijk PDF

Het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Bel 013 504 1888 of chat
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.00 uur