Webshop ICT voor School

Filters

Product
Filter Wissen

Play Osmo Coding Jam Set

osm5379_3
osm5379_3osm5379_2osm5379_1osm5379_5osm5379_4
Programmeren en muziek: dubbel plezier! Voor het gebruik van de Play Osmo Coding Kit heb je een Base Set nodig, zoals je die aantreft in Play Osmo Starter Kit of de Play Osmo Genius Kit. Zonder deze Base Set kun je niets met de Coding Kit!! De coolste manier om te leren coderen! Elk blok is een pr ...Lees meer
  • Leren coderen
  • Karakters en instrumenten
  • Eigen muziek maken


€ 69,00 incl. BTW

Programmeren en muziek: dubbel plezier!

Voor het gebruik van de Play Osmo Coding Kit heb je een Base Set nodig, zoals je die aantreft in Play Osmo Starter Kit of de Play Osmo Genius Kit. Zonder deze Base Set kun je niets met de Coding Kit!!

De coolste manier om te leren coderen! Elk blok is een programmeercommando dat onderdeel utmaakts van een open-ended muziekstudio met zeer vel karakters en instrumenten, waarmee kinderen hun eigen muziek kunnen maken. Voor nog meer plezier, kan de muziek gedeeld worden met familie en vrienden, die kunnen stemmen op de meest Jamtactic muziek van de dag. Misschien bereik je zo de top van de hitparade!..

 

Nogmaals voor alle duidelijkheid: de afgebeelde Base Kit (base & mirror), maken GEEN deel uit van deze kit. U heeft ze echter WEL nodig. De Base Kit maakt onderdeel uit van de Starter Kit en van de Genius Kit!

Specificaties

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
osm5379_3
osm5379_3osm5379_2osm5379_1osm5379_5osm5379_4

Plaats een review over Play Osmo Coding Jam Set

U moet geregistreerd zijn voor u een reactie kan plaatsen


Gerelateerde producten

Lijstweergave
Kids Safe Foam EVA Cover voor iPad Mini 1/2/3 € 29,95 incl. BTW
+
+
Play Osmo Genius Kit € 119,00 incl. BTW
+
+
Kiene Klanken – Interactieve klankstempelset € 179,00 incl. BTW
+
+
Marbotic – Smart Letters € 59,99 incl. BTW
+
+

Spelend leren met uitdagingen voor geheugen, creativiteit en kennis

Beweging en spelen is de essentie van het Active Floor systeem, omdat dit de aandacht van de leerlingen vangt. Met de Active Floor wordt spelen en leren op een leuke en onderhoudende manier geïntegreerd in het basisonderwijs voor kinderen van alle leeftijden. Spelend leren is leuk! Door te werken met lichaamsbeweging en het spelen van games zal de aandacht worden gestimuleerd, met behoud van focus op het leren. Tegelijkertijd bevordert het interdisciplinair onderwijs met een focus op samenwerking. 

De Active Floor wordt standaard geleverd met een aantal speltemplates waarbij het mogelijk is om uw eigen inhoud te uploaden. Daarmee maakt u uw eigen games! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen memory spel met namen en gezichten van de leerlingen van de klas te creëren. Het is ook mogelijk dat de leerlingen hun eigen games maken. Zo zijn de leerlingen actief bezig met herhaling en overdracht van de geleerde kennis. De spelsjablonen zijn onderverdeeld in actieve spelletjes, oefeningen en quiz games. De software is webbased zodat er op ieder apparaat, op iedere locatie spellen gemaakt kunnen worden.

Meer informatie vind u op onze website ICT voor School


Copyright © www.ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Websites voor School