Play Osmo Coding Jam Set

osm5379_3
osm5379_3osm5379_2osm5379_1osm5379_5osm5379_4
Programmeren en muziek: dubbel plezier! Voor het gebruik van de Play Osmo Coding Kit heb je een Base Set nodig, zoals je die aantreft in Play Osmo Starter Kit of de Play Osmo Genius Kit. Zonder deze Base Set kun je niets met de Coding Kit!! De coolste manier om te leren coderen! Elk blok is een pr ...Lees meer
  • Leren coderen
  • Karakters en instrumenten
  • Eigen muziek maken

€ 69,00 incl. BTW

Programmeren en muziek: dubbel plezier!

De coolste manier om te leren coderen! Elk blok is een programmeercommando dat onderdeel utmaakts van een open-ended muziekstudio met zeer vel karakters en instrumenten, waarmee kinderen hun eigen muziek kunnen maken. Voor nog meer plezier, kan de muziek gedeeld worden met familie en vrienden, die kunnen stemmen op de meest Jamtactic muziek van de dag. Misschien bereik je zo de top van de hitparade!..

Nogmaals voor alle duidelijkheid: de afgebeelde Base Kit (base & mirror), maken GEEN deel uit van deze kit. U heeft ze echter WEL nodig. De Base Kit maakt onderdeel uit van de Starter Kit en van de Genius Kit!

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
osm5379_3
osm5379_3osm5379_2osm5379_1osm5379_5osm5379_4

Plaats een review over Play Osmo Coding Jam Set