Webshop ICT voor School

Filters

Product
Filter Wissen

Kids Safe Foam EVA Cover voor iPad Air/5/6/2017/2018

eva-cover-ipad-air_green01
eva-cover-ipad-air_green01eva-cover-ipad-air_green02eva-cover-ipad-air_green03
Deze Kids Safe EVA Cover is geschikt voor iPad Air/5/6/2017/2018. De degelijke foam cover biedt een optimale bescherming, terwijl het handvat het dragen van de iPad ook voor kinderen eenvoudig maakt. Het handvat is tevens een degelijke standaard, die het mogelijk maakt de iPad op twee manieren neer ...Lees meer
  • iPad Air/5/6/2017/2018
  • Optimale bescherming
  • Handvat


€ 29,95 incl. BTW

Deze Kids Safe EVA Cover is geschikt voor iPad Air/5/6/2017/2018. De degelijke foam cover biedt een optimale bescherming, terwijl het handvat het dragen van de iPad ook voor kinderen eenvoudig maakt. Het handvat is tevens een degelijke standaard, die het mogelijk maakt de iPad op twee manieren neer te zetten.

Kleur: groen.

Specificaties

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
eva-cover-ipad-air_green01
eva-cover-ipad-air_green01eva-cover-ipad-air_green02eva-cover-ipad-air_green03

Plaats een review over Kids Safe Foam EVA Cover voor iPad Air/5/6/2017/2018

U moet geregistreerd zijn voor u een reactie kan plaatsen


Gerelateerde producten

Lijstweergave
Kiene Klanken – Interactieve klankstempelset € 179,00 incl. BTW
+
+
Play Osmo Coding Jam Set € 69,00 incl. BTW
+
+
Kids Safe Foam EVA Cover voor iPad 2/3/4 € 29,95 incl. BTW
+
+
Kids Safe Foam EVA Cover voor iPad Mini 1/2/3 € 29,95 incl. BTW
+
+

Spelend leren met uitdagingen voor geheugen, creativiteit en kennis

Beweging en spelen is de essentie van het Active Floor systeem, omdat dit de aandacht van de leerlingen vangt. Met de Active Floor wordt spelen en leren op een leuke en onderhoudende manier geïntegreerd in het basisonderwijs voor kinderen van alle leeftijden. Spelend leren is leuk! Door te werken met lichaamsbeweging en het spelen van games zal de aandacht worden gestimuleerd, met behoud van focus op het leren. Tegelijkertijd bevordert het interdisciplinair onderwijs met een focus op samenwerking. 

De Active Floor wordt standaard geleverd met een aantal speltemplates waarbij het mogelijk is om uw eigen inhoud te uploaden. Daarmee maakt u uw eigen games! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen memory spel met namen en gezichten van de leerlingen van de klas te creëren. Het is ook mogelijk dat de leerlingen hun eigen games maken. Zo zijn de leerlingen actief bezig met herhaling en overdracht van de geleerde kennis. De spelsjablonen zijn onderverdeeld in actieve spelletjes, oefeningen en quiz games. De software is webbased zodat er op ieder apparaat, op iedere locatie spellen gemaakt kunnen worden.

Meer informatie vind u op onze website ICT voor School


Copyright © www.ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Websites voor School