Kids Safe Foam EVA Cover voor iPad Air/5/6/2017/2018

eva-cover-ipad-air_green01
eva-cover-ipad-air_green01eva-cover-ipad-air_green02eva-cover-ipad-air_green03
Deze Kids Safe EVA Cover is geschikt voor iPad Air/5/6/2017/2018. De degelijke foam cover biedt een optimale bescherming, terwijl het handvat het dragen van de iPad ook voor kinderen eenvoudig maakt. Het handvat is tevens een degelijke standaard, die het mogelijk maakt de iPad op twee manieren neer ...Lees meer
  • iPad Air/5/6/2017/2018
  • Optimale bescherming
  • Handvat

€ 29,95 incl. BTW

Deze Kids Safe EVA Cover is geschikt voor iPad Air/5/6/2017/2018. De degelijke foam cover biedt een optimale bescherming, terwijl het handvat het dragen van de iPad ook voor kinderen eenvoudig maakt. Het handvat is tevens een degelijke standaard, die het mogelijk maakt de iPad op twee manieren neer te zetten.

Kleur: groen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
eva-cover-ipad-air_green01
eva-cover-ipad-air_green01eva-cover-ipad-air_green02eva-cover-ipad-air_green03

Plaats een review over Kids Safe Foam EVA Cover voor iPad Air/5/6/2017/2018