Webshop ICT voor School

Filters

Product
Filter Wissen

Cubetto Logica Accessoire Set

primo_cubetto_logic_pack_003
primo_cubetto_logic_pack_003primo_cubetto_logic_pack_001primo_cubetto_logic_pack_002
Cubetto Logica Accessoire Set Ga samen met Cubetto op nieuwe uitdagende avonturen Met deze set nieuwe verhaalboekjes en flash kaarten breid je de mogelijkheden en uitdagingen op avontuurlijke wijze uit. Deze logicaset is ontwikkeld om de coderingsvaardigheden van kinderen naar een hoger niveau te ...Lees meer
  • Accessoire Set
  • Verhaalboekjes en flash kaarten
  • Eindeloze uren


€ 34,95 incl. BTW

Cubetto Logica Accessoire Set

Ga samen met Cubetto op nieuwe uitdagende avonturen

Met deze set nieuwe verhaalboekjes en flash kaarten breid je de mogelijkheden en uitdagingen op avontuurlijke wijze uit.

Deze logicaset is ontwikkeld om de coderingsvaardigheden van kinderen naar een hoger niveau te tillen.
Dit gebeurt doordat ze spelenderwijs nieuwe logische concepten zullen ontdekken.

Wat wordt er geleverd in deze set?

1. Flash kaarten (32x)
Iedere flash kaart biedt nieuwe activiteiten. Deze kan je inzetten in de bestaande verhalen, of juist in vrij spel. Bouw en ontdek hierbij onderweg je eigen avonturen!
De kaarten zijn ontwikkeld om vrij spel aan te moedigen. Dit biedt een goed startpunt voor kinderen om zelf spellen te ontwikkelen die gebaseerd zijn op rekenvaardigheid, afbeeldingen herkennen en natuurlijk je eigen fantasie.

2. Verhaalboekjes (4x)
Vlieg door de lucht in een heteluchtballon of race door de stad met je beste vriend. Kan jij het mysterie van de vermiste kat oplossen?
Ervaar 4 nieuwe avonturen op de wereld kaart welke standaard bij de Cubetto wordt meegeleverd. Elk nieuwe avontuur introduceert nieuwe concepten, zodat ze zelfs de meest geavanceerde kleintjes weten uit te dagen en te stimuleren!

3. Sticker set
Welk kind wordt nou niet enthousiast van stickers? Deze speciaal ontwikkelde sticker set maakt het mogelijk voor kinderen om hun eigen kenmerk achter te laten op Cubetto. Wij zijn benieuwd hoe alle kinderen hiermee omgaan, het maak zeker iets creatiefs in ze los!

Wat leren kinderen precies met deze set?
De Cubetto logica set biedt kennis van de vier belangrijkste onderdelen van computational thinking, namelijk: abstractie, decompositie, patroonherkenning en algoritmeherkenning.

De set opent eindeloze uren van educatief speelplezier. Heb je het Cubetto basis coderen onder de knie? Leer dan algoritmes te voorspellen. Nadat je ontdekt hebt hoe je Cubetto’s gedrag kan voorspellen, leer je te plannen door opdrachten uit te voeren met het beperkte aantal blokjes dat je hebt. Het wordt uitdagender zodra je aan de slag gaat met de negatieblokjes, die lateraal denken aanmoedigen. Waarschijnlijkheid is een ander belangrijk concept dat de logicaset, naast de mogelijkheid om te reageren op onverwachte resultaten, introduceert. Zonder te weten werken kinderen hierdoor aan hun probleemoplossend vermogen en logische denkvaardigheden.

Het klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar op een avontuurlijke speelse wijze wordt het ineens erg makkelijk en vooral heel erg leuk!

*Let op: voor het gebruik van deze set zijn de logicablokjes benodigd, deze zijn niet inbegrepen.

Specificaties

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
primo_cubetto_logic_pack_003
primo_cubetto_logic_pack_003primo_cubetto_logic_pack_001primo_cubetto_logic_pack_002

Plaats een review over Cubetto Logica Accessoire Set

U moet geregistreerd zijn voor u een reactie kan plaatsen


Gerelateerde producten

Lijstweergave
Cubetto Play Set € 230,00 incl. BTW Kies opties
Cubetto functieblokjes - uitbreiding € 34,95 incl. BTW
+
+
Cubetto big city adventure pack € 34,95 incl. BTW
+
+
Cubetto Deep Space Adventure Pack € 34,95 incl. BTW
+
+

Copyright © www.ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Websites voor School