Webshop ICT voor School

Filters

Product
Filter Wissen

Cubetto Kleurpakket

kleurpakket
kleurpakketprimotoys_cubetto_kleurset
Cubetto Kleurpakket Welkom bij het Cubetto kleurpakket, een nieuwe uitbreiding die kunst en programmeren samenbrengt. Verander Cubetto in een kleurrobot en beleef uren plezier aan tekenen en programmeren. Bevat:1x Cubetto Graphics handleiding1x Kleuravontuur verhaalboekje1x Uitwasbare kleurmat6x C ...Lees meer
  • Tekenen & programmeren
  • Uitbreiding
  • Verhalenboekje


€ 59,95 incl. BTW

Cubetto Kleurpakket

Welkom bij het Cubetto kleurpakket, een nieuwe uitbreiding die kunst en programmeren samenbrengt. Verander Cubetto in een kleurrobot en beleef uren plezier aan tekenen en programmeren.

Bevat:
1x Cubetto Graphics handleiding
1x Kleuravontuur verhaalboekje
1x Uitwasbare kleurmat
6x Carioca Jumbo stiften
1x Doodle elastiek band

Specificaties

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
kleurpakket
kleurpakketprimotoys_cubetto_kleurset

Plaats een review over Cubetto Kleurpakket

U moet geregistreerd zijn voor u een reactie kan plaatsen


Gerelateerde producten

Lijstweergave
Cubetto Ancient Egypt Adventure Pack € 34,95 incl. BTW
+
+
Cubetto Deep Space Adventure Pack € 34,95 incl. BTW
+
+
Cubetto richtingsblokjes € 34,95 incl. BTW
+
+
Cubetto Play Set € 230,00 incl. BTW Kies opties

Spelend leren met uitdagingen voor geheugen, creativiteit en kennis

Beweging en spelen is de essentie van het Active Floor systeem, omdat dit de aandacht van de leerlingen vangt. Met de Active Floor wordt spelen en leren op een leuke en onderhoudende manier geïntegreerd in het basisonderwijs voor kinderen van alle leeftijden. Spelend leren is leuk! Door te werken met lichaamsbeweging en het spelen van games zal de aandacht worden gestimuleerd, met behoud van focus op het leren. Tegelijkertijd bevordert het interdisciplinair onderwijs met een focus op samenwerking. 

De Active Floor wordt standaard geleverd met een aantal speltemplates waarbij het mogelijk is om uw eigen inhoud te uploaden. Daarmee maakt u uw eigen games! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen memory spel met namen en gezichten van de leerlingen van de klas te creëren. Het is ook mogelijk dat de leerlingen hun eigen games maken. Zo zijn de leerlingen actief bezig met herhaling en overdracht van de geleerde kennis. De spelsjablonen zijn onderverdeeld in actieve spelletjes, oefeningen en quiz games. De software is webbased zodat er op ieder apparaat, op iedere locatie spellen gemaakt kunnen worden.

Meer informatie vind u op onze website ICT voor School


Copyright © www.ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Websites voor School