Cubetto Deep Space Adventure Pack

primo_cubetto_deep_space-_937191777
Neem Cubetto mee op nieuwe avonturen in de ruimte Een lange reis naar de rand van ons zonnestelsel. Bezoek het internationale ruimtestation, Mars en Jupiter en ga opzoek naar aliens en andere levende wezens. Zweef hoog boven de aarde en bekijk hoe klein onze planeet is geworden. Cubetto is nergens ...Lees meer
  • Polyester kleed
  • 1m x 1m
  • Verhalenboekje

€ 34,95 incl. BTW

Neem Cubetto mee op nieuwe avonturen in de ruimte

Een lange reis naar de rand van ons zonnestelsel. Bezoek het internationale ruimtestation, Mars en Jupiter en ga opzoek naar aliens en andere levende wezens. Zweef hoog boven de aarde en bekijk hoe klein onze planeet is geworden. Cubetto is nergens bang voor, maar programmeer je hem verkeerd, dan kan dit grote gevolgen hebben. Concentratie is dan ook vereist bij deze missie. Breid je lespakket uit met deze kaart en creëer meer beleving.

Meegeleverd:
Polyester kleed van 1m x 1m. Bestaande uit 6×6 vakken van 15x15cm.
Verhalenboekje (Engelstalig).

Het Nederlandstalige verhalenboekje (Boek 4 – Cubetto verlaat de aarde) kun je hier downloaden

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
primo_cubetto_deep_space-_937191777

Plaats een review over Cubetto Deep Space Adventure Pack

U moet geregistreerd zijn voor u een reactie kan plaatsen