Webshop ICT voor School

Filters

Product
Filter Wissen

Cubetto Deep Space Adventure Pack

primo_cubetto_deep_space-_937191777
Neem Cubetto mee op nieuwe avonturen in de ruimte Een lange reis naar de rand van ons zonnestelsel. Bezoek het internationale ruimtestation, Mars en Jupiter en ga opzoek naar aliens en andere levende wezens. Zweef hoog boven de aarde en bekijk hoe klein onze planeet is geworden. Cubetto is nergens ...Lees meer
  • Polyester kleed
  • 1m x 1m
  • Verhalenboekje


€ 34,95 incl. BTW

Neem Cubetto mee op nieuwe avonturen in de ruimte

Een lange reis naar de rand van ons zonnestelsel. Bezoek het internationale ruimtestation, Mars en Jupiter en ga opzoek naar aliens en andere levende wezens. Zweef hoog boven de aarde en bekijk hoe klein onze planeet is geworden. Cubetto is nergens bang voor, maar programmeer je hem verkeerd, dan kan dit grote gevolgen hebben. Concentratie is dan ook vereist bij deze missie. Breid je lespakket uit met deze kaart en creëer meer beleving.

Meegeleverd:
Polyester kleed van 1m x 1m. Bestaande uit 6×6 vakken van 15x15cm.
Verhalenboekje (Engelstalig).

Het Nederlandstalige verhalenboekje (Boek 4 – Cubetto verlaat de aarde) kun je hier downloaden

Specificaties

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
primo_cubetto_deep_space-_937191777

Plaats een review over Cubetto Deep Space Adventure Pack

U moet geregistreerd zijn voor u een reactie kan plaatsen


Gerelateerde producten

Lijstweergave
Cubetto functieblokjes - uitbreiding € 34,95 incl. BTW
+
+
Cubetto Blue Ocean Adventure Pack € 34,95 incl. BTW
+
+
Cubetto Play Set € 230,00 incl. BTW Kies opties
Cubetto big city adventure pack € 34,95 incl. BTW
+
+

Spelend leren met uitdagingen voor geheugen, creativiteit en kennis

Beweging en spelen is de essentie van het Active Floor systeem, omdat dit de aandacht van de leerlingen vangt. Met de Active Floor wordt spelen en leren op een leuke en onderhoudende manier geïntegreerd in het basisonderwijs voor kinderen van alle leeftijden. Spelend leren is leuk! Door te werken met lichaamsbeweging en het spelen van games zal de aandacht worden gestimuleerd, met behoud van focus op het leren. Tegelijkertijd bevordert het interdisciplinair onderwijs met een focus op samenwerking. 

De Active Floor wordt standaard geleverd met een aantal speltemplates waarbij het mogelijk is om uw eigen inhoud te uploaden. Daarmee maakt u uw eigen games! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen memory spel met namen en gezichten van de leerlingen van de klas te creëren. Het is ook mogelijk dat de leerlingen hun eigen games maken. Zo zijn de leerlingen actief bezig met herhaling en overdracht van de geleerde kennis. De spelsjablonen zijn onderverdeeld in actieve spelletjes, oefeningen en quiz games. De software is webbased zodat er op ieder apparaat, op iedere locatie spellen gemaakt kunnen worden.

Meer informatie vind u op onze website ICT voor School


Copyright © www.ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Websites voor School