Kiene Klanken – Interactieve klankstempelset

kiene_klanken_002
kiene_klanken_002kiene_klanken_003kiene_klanken_004kiene_klanken_005kiene_klanken_006
Kiene Klanken – Interactieve klankstempelset Stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs met letters, klanken en woorden, ondersteund door beeld én geluid. Kiene Klanken is ontwikkeld voor groep 3. De speciale letter-, woord- en klankoefeningen sluiten naadloos aan op ...Lees meer
  • 42 interactieve klankstempels
  • 26 enkele klanken
  • 16 dubbele / speciale klanken

€ 179,00 incl. BTW

Kiene Klanken – Interactieve klankstempelset

Kiene Klanken is ontwikkeld voor groep 3. De speciale letter-, woord- en klankoefeningen sluiten naadloos aan op de aanvankelijk leesmethodes van nu (Veilig leren lezen en Lijn 3). In groep 1 en 2 is de set zeer geschikt voor kinderen met een voorsprong in lezen. De stempels werken zonder wifi of bluetooth en zijn niet afhankelijk van batterijen. De bijbehorende app is te downloaden in de App Store. Beschikbaar voor iOS en Android. Controleer wel eerst in de Play Store of App Store of je tablet geschikt is voor Kiene Klanken.

Inhoud:

• 42 interactieve klankstempels in twee lagen verdeeld
    • 26 enkele klanken (formaat 40 x 58 mm)
    • 16 dubbele / speciale  klanken (formaat 70 x 58 mm)

Bekijk hieronder de review, gemaakt door Meester Sander en zijn testpanel.

Kiene klanken is ontwikkeld in samenwerking met Marbotic, innovatiepartner voor onderwijs. Meer weten? Klik hier voor de online brochure.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
kiene_klanken_002

Plaats een review over Kiene Klanken – Interactieve klankstempelset

U moet geregistreerd zijn voor u een reactie kan plaatsen