Panospace One 3D-printer

panospace-one-printer
Panospace One: de 3D printer van nu! Snel, stil, nauwkeurig en stijlvol De Panospace One is de perfecte 3D printer voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, snelle en betrouwbare printer (tot 2x sneller t.o.v. vergelijkbare modellen!). De Panospace One heeft een stijlvol en uniek design en ...Lees meer
  • Stijlvol design van duurzame materialen
  • Kleuren touchscreen
  • Plug & Play incl. gratis software

€ 499,99 incl. BTW

Panospace One: de 3D printer van nu!

Snel, stil, nauwkeurig en stijlvol

De Panospace One is de perfecte 3D printer voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, snelle en betrouwbare printer (tot 2x sneller t.o.v. vergelijkbare modellen!). De Panospace One heeft een stijlvol en uniek design en misstaat in geen enkele woonkamer, klaslokaal, kantoor of hobbykamer. Daarnaast is hij zeer eenvoudig in gebruik dankzij het Plug & Play concept en de eenvoudige gratis software. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor beginners en voor gebruik op school.

Kenmerken:

• Stijlvol design van duurzame materialen
    • Plug & Play incl. gratis software
    • Kleuren touchscreen
    • 15x15x15cm printoppervlakte
    • Snel en nauwkeurig (tot 2x sneller dan vergelijkbare modellen!)
    • PLA filaments
    • Onderhoudsvrij

Gebruik:
Haal de printer uit de doos en plaats hem op een stabiele tafel. Verwijder het plastic en sluit de printer aan met de meegeleverde netvoeding. Druk op de power knop, de printer staat nu aan en wordt geïnstalleerd. Binnen 15 minuten start je je eerste 3D print!

Eenvoudig aan te sluiten:
Voor het printen van 3D modellen kun je kiezen tussen het direct aansluiten van de 3D printer op je computer via de meegeleverde printerkabel, of maak je gebruik van de meegeleverde microSD-kaart. De bestanden zet je via de computer op de SD-kaart; vervolgens steek je de SD-kaart in de printer. Via het touchscreen kun je vervolgens eenvoudig de opdracht uitvoeren.

Eenvoudig filament plaatsen en vervangen:
Met de Panospace is het plaatsen en vervangen van filament zeer eenvoudig. Via het touchscreen kan de extruder instructies krijgen om het filament te laden of juist uit te werpen. Het enige wat je hoeft te doen is het juiste filament in de extruder te steken. De printer heeft plaats voor 2 filament rollen waardoor je snel en makkelijk kunt afwisselen tussen kleuren.

Touchscreen:
Het touchscreen is eenvoudig te gebruiken en heeft meerdere functies.
Het begeleidt je stap voor stap door het printerproces. Daarnaast kan de temperatuur worden ingesteld, maar kunnen ook de printsnelheid en stijl gewijzigd worden. Het touchscreen geeft ook tijdens het proces handig weer hoe lang het nog duurt voordat de taak afgerond is.

Erg snelle en nauwkeurige printer:
De Panospace One print met een laagdikte van 250 micron. Hierdoor komen de 3D prints er ongeveer 2x zo snel uit ten opzichte van vergelijkbare modellen. De onderdelen zijn tevens van hoge kwaliteit waardoor de printkop erg snel kan bewegen. Hierdoor is de kwaliteit niet te onderscheiden van vergelijkbare modellen die op 100 micron laagdikte printen. Dankzij deze eigenschappen is de Panospace 3D printer een van de meest efficiënte computer bestuurbare 3D printers op de markt.

PLA Filaments:
De Panospace maakt gebruik van PLA plastic (1.75 mm) filament. Dit is een biologisch afbreekbare kunststof die niet schadelijk is bij blootstelling aan hoge temperaturen.

PanoBuilder software:
Met de gratis PanoBuilder software van Panospace kan je zelfgemaakte tekeningen inladen en uitprinten. Door middel van deze app is het nog eenvoudiger om een eigen ontwerp te printen of een bestaand ontwerp aan te passen. De software is compatibel met alle gebruikelijke printbestanden zoals: 3MF, STL en PLY. Deze software is geschikt voor Windows 7+ en Mac OS X 10+.

Specificaties:

• Hoge printsnelheid (X en Y as: 150 mm/s)
    • Technologie: PJP (Plastic Jet Printing)
    • Extruders: 1
    • Nozzle diameter: 0.4 mm
    • Printdikte 0.1mm – 0.4mm
    • Printoppervlakte: 150 x 150 x 150mm
    • Temperatuurbereik nozzle: 260°C
    • Filament: PLA standaard (1.75mm)
    • Groot zichtveld om mee te kijken tijdens het printproces
    • 3D printen met 1 druk op de knop
    • Handig touchscreen. Tik en swipe om direct taken uit te voeren.
    • Onderhoudsvrij: deze printer houd je eenvoudig zelf schoon
    • Afmetingen: 407 x 288 x 333 mm
    • Netto gewicht: 8,4 kg
    • Materiaal: Staal, ABS, Glas

Wat zit er in de doos?

• Panospace One 3D printer
  • Filament rol
  • Handleiding
  • Netvoeding (Adapter + kabel)
  • Printerkabel
  • Teflon buis om de filament te geleiden
  • Lijmstift
  • Krabber om o.a. restjes van het printbed af te schrapen
  • Tooltje om de printer af te stellen indien nodig
  • Gratis Panobuilder software (downloadbaar)
  • Optioneel te downloaden en printen: Panospace universele filament houder

Type:
Panospace One 3D-printer
Kleur:
Antraciet | Grijs
Printmateriaal:
PLA
Afmeting:
150 x 150 x 150 cm

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
panospace-one-printer

Plaats een review over Panospace One 3D-printer

U moet geregistreerd zijn voor u een reactie kan plaatsen