Nieuw Lego Education

interactieve-vloer-active-foor-_700293538
Nieuw
interactieve-vloer-active-foor-_700293538mobiele-active-floor
  • Ideaal voor scholen van dezelfde stichting
  • Makkelijk verplaatsbaar

Overige kosten:
Active Floor software licentie: € 100,- per maand bij een minimale contractduur van 3 jaar.

Eenmalige installatiekosten inclusief uitleg: € 500,-

Active floor uitproberen?
Nu ook huur mogelijk

Active Floor huren

€ 4.876,03 incl. BTW

Met de mobiele Active Floor wordt bewegend leren en spelen op een leuke en onderhoudende manier geïntegreerd in het basisonderwijs. De mobiele versie is makkelijk te verplaatsen. Spelend leren is leuk! Door lichaamsbeweging en het spelen van games zal de aandacht worden gestimuleerd, met behoud van focus op het leren.

Projector:
3200 ansi lumen
Camera:
Kinect 2 camera
Breedte vloer:
ca. 2,8 meter

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Review plaatsen
interactieve-vloer-active-foor-_700293538
Nieuw
interactieve-vloer-active-foor-_700293538mobiele-active-floor