• Dash & Dot

Groot assortiment Robotica
    producten voor het primair onderwijs

€248,-

Incl. BTW.

• Leerkracht laptop

• Studie geschikt
    • Foto- en videobewerking
    • Dagelijks gebruik
    • Video's kijken in Full HD

€995,-

Incl. BTW.

• images/com_hikashop/upload/10-discount.png

Active Floor XL

• Het creëren van grotere motivatie bij kinderen
    • Gedifferentieerd lesgeven
    • Het vrijmaken van tijd voor andere activiteiten

‘Ieder kind een Digiheld!'

Reserveer de Digihelden bus

Ozobot

Voor elke leeftijd

Active Floor

Exclusief bij ICT voor School

Uitgelichte producten

Lijstweergave

Sorteren
Dash € 148,75 incl. BTW Kies opties

Dé webshop voor het Primair onderwijs

ICT voor School richt zich op een complete ICT-dienstverlening voor het primair onderwijs. We bieden scholen en kinderopvangcentra een breed assortiment aan ICT-oplossingen. Van systeembeheer tot het leveren van hardware. En van workshops tot cloudmigraties.

In onze webshop vindt u een breed scala aan producten gericht op programmeren & robotica en maker-education. U vindt onder andere standaard producten, maar in overleg kunnen we ook producten op maat leveren. Daarnaast hebben we een breed aanbod van workshops, gastlessen en ouderavonden gericht op programmeren & robotica en maker-education. Ook coaching en advies trajecten behoren tot de mogelijkheden. Heeft u advies nodig? ook benaderen voor advies welke materialen geschikt zijn.

Ontvang ook onze nieuwsbrief!