• images/com_hikashop/upload/10-discount.png
    mobiele active floor

Mobiele Active Floor
    (huur of koop)

Met de verplaatsbare mobiele Active Floor wordt bewegend leren en spelen op een leuke en onderhoudende manier geïntegreerd in het basisonderwijs. De mobiele versie is makkelijk te verplaatsen en daardoor ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes of voor verschillende scholen van bijvoorbeeld dezelfde stichting.

• Mindstorms education lego

LEGO®-Education-Mindstorms

Education Mindstorms EV3 Basisset 45544 stelt kinderen in staat op te bouwen, te programmeren en te testen in hun oplossingen gebaseerd op het echte leven in de Robot-technologie

€419,-

Incl. BTW.

• Dash & Dot

Dash en Dot samen in een pakket. Bestuur Dash en Dot om te bewegen, op te lichten, geluid te maken en met elkaar te communiceren. Dit dynamische duo kan alles doen wat jij bedenkt.

€248,-

Incl. BTW.

Onze hardlopers

Lijstweergave

Sorteren
LEGO® Education Mindstorms EV3 Basisset 45544 € 346,28 incl. BTW Kies opties
Nieuw
Marty the Robot € 144,63 incl. BTW
LEGO® Education WeDo 2.0 basisset (45300) € 123,14 incl. BTW
Nieuw
Mobiele Active Floor (huur) € 495,04 incl. BTW

Dé webshop voor het Primair onderwijs

ICT voor School richt zich op een complete ICT-dienstverlening voor het primair onderwijs. We bieden scholen en kinderopvangcentra een breed assortiment aan ICT-oplossingen. Van systeembeheer tot het leveren van hardware. En van workshops tot cloudmigraties.

In onze webshop vindt u een breed scala aan producten gericht op programmeren & robotica en maker-education. U vindt onder andere standaard producten, maar in overleg kunnen we ook producten op maat leveren die (nog) niet in deze webshop opgenomen zijn. Daarnaast hebben we een breed aanbod van workshops, gastlessen en ouderavonden gericht op programmeren & robotica en maker-education. Ook coaching en advies trajecten behoren tot de mogelijkheden. Heeft u advies nodig? ook benaderen voor advies welke materialen geschikt zijn.

Uitgelicht product

Panospace One 3D-printer - € 649,-

Wij verzorgen diverse workshops "Programmeren & Robotica".

Naar de workshops

Advies nodig?

Bel 013 504 1888 of chat
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.00 uur

Ontvang ook onze nieuwsbrief!