Narrowcasting

Presenteer uw schoolinformatie digitaal in de aula

Narrowcasting:
digitale presentaties

Steeds vaker komt u ze tegen: digitale beeldschermen in schoolaula’s. Het zogeheten narrowcastingsysteem betekent niets minder dan het presenteren van digitale content met audiovisuele displays of beeldschermen. Met narrowcasting kunt u eenvoudig en snel informatie plaatsen en delen op één of meerdere televisieschermen binnen uw school. Met narrowcasting zijn ouders en leerlingen altijd direct op de hoogte van nieuwe informatie. Met onze narrowcastingoplossing kunt u de layout en content van de presentatie zelf eenvoudig en snel aanpassen. Wij adviseren, ontwerpen en leveren de complete narrowcastinginstallatie.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u interesse in ons narrowcastingsysteem voor uw basisschool? Onze afdeling: "Websites voor School" informeert u graag.