Web & app

Websites, schoolapp,
beeldschermpresentaties en huisstijlontwerp

Schoolwebsite

Bent u op zoek naar een onderscheidende website voor uw school of stichting? Ook dit kunnen wij u bieden. ICT voor School kan een website voor u ontwikkelen die er professioneel uitziet en waarvan u, een ICT-coördinator of een leerkracht de inhoud kan beheren. Elke leerkracht kan van zijn of haar eigen groep een blog bijhouden. Dit alles is makkelijk en laagdrempelig! Elke leerkracht kan het!

Ga naar www.websitesvoorschool.nl voor meer informatie.

Schoolapp

De smartphone of tablet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ondek de voordelen van de schoolapp van ICT voor School.
  • Geef eenvoudig en snel ziekmeldingen door
  • Plaats het laatste nieuws via app
  • Plaats blogberichten per klas
  • Houd een schoolkalender bij
  • Verstuur pushberichten bij belangrijk nieuws
  • En nog veel meer.
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Narrowcasting

Narrowcasting is het vertonen van informatie op moderne beeldschermen. Het is gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Met narrowcasting kunt u eenvoudig en snel informatie plaatsen en delen op één of meerdere televisieschermen binnen uw school. ICT voor School ontwikkelt en onderhoudt diverse beeldschermpresentaties voor basisscholen. Met een eenvoudig beheersysteem kunt u zelf snel nieuwe content plaatsen zoals bijvoorbeeld: nieuws, agenda, mededelingen, foto's etc. Daarnaast kunnen we ook automatische content laten presenteren zoals YouTube filmpjes, RSS nieuwsfeeds, buienradar etc. De layout van de presentatie passen wij aan uw huisstijl aan.

Huisstijl

De huisstijl is het visitekaartje van uw school. De uitvoering hiervan dient op een consistenten manier te gebeuren. Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw school. Wat wil uw school uitdragen en wat is de visie? Dit alles kan in een goede huisstijl tot uiting komen. Wij kunnen voor u indien gewenst een compleet nieuwe huisstijl verzorgen. Van logo tot flyer en van poster tot brochure. Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig is, wij zorgen dat uw school zich professioneel kan presenteren.