GEFELICITEERD SKPO & BASISSCHOOL RAPENLAND

WINACTIE 2.0

GEFELICITEERD SKPO & BASISSCHOOL RAPENLAND

WINACTIE 2.0

Hoelang nog tot de demo/workshop

Days
Hours
Minutes
Seconds

UITNODIGING

Basisschool Rapenland heeft flink gescoord op de Ipon 2024! Ze hebben de Winactie gewonnen en wat voor een prijs: een maand lang plezier met een ActiveFloor, inclusief een gratis workshop over bewegend leren. En guess what? Jij bent uitgenodigd om dit spektakel mee te maken!

Op donderdagmiddag 16 mei kun je de workshop bijwonen bij basisschool Rapenland. Verwacht een boeiende sessie met Zit met Pit en natuurlijk de geweldige ActiveFloor en SPORTsWall demo. Wees erbij op Generaal Boreelpad 29, 5623 JZ Eindhoven. Wees erbij en laten we samen ontdekken hoe leuk leren kan zijn als je beweegt!

Demo ActiveFloor + SPORTsWall

• Ronde 2:

• Ronde 1:

Workshop bewegend leren door zit met pit

• Ronde 2:

Schrijf je snel in!

Inschrijf formulier (DEMO)

Zit met Pit Duim

Ons ruime aanbod

ONE

De ActiveFloor ONE is de meest ideale oplossing voor de kleuterklas, de peuterspeelzaal en de kinderdagopvang.

PRO3

De ActiveFloor PRO3 is de meest ideale oplossing voor het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang. Geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.

MAX3

De ActiveFloor MAX3 is het topmodel en de meest ideale oplossing bij voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. Geschikt voor alle leeftijden.
  • MobilMax

Mobile Max

Deze uitvoering is verplaatsbaar en in alle ruimtes inzetbaar. Schuif de Mobile Max voor een tafel en maak van deze ActiveFloor binnen een paar seconden een ActiveTable.

SPORTsWall

De SPORTsWall is de ActiveFloor op de muur en méér! Met eigen unieke sportieve games die een prachtige aanvulling geven op de beweegactiviteiten in de gymles.

SPORTsWall Laser

De SPORTsWall Laser is het grotere broertje van de SportsWall. De sterkere projector zorgt voor een grotere projectie met méér kleuren, méér contrastbereik.

SPORTsWall Gym

De SPORTsWall Gym is de ultieme SportsWall ervaring! De meest overweldigende geluids- en lichtervaring in de gymzaal!