Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Inspiratieprogramma 
voor leerkrachten

ICT voor School richt zich meer op ICT in het onderwijs en doen dit vanuit het perspectief van de leerkracht. Met het inspiratieprogamma wordt een verbinding gelegd tussen de leerkracht, de informatie en de tools die beschikbaar zijn voor het toepassen van de 21 eeuwse vaardigheden in het onderwijs.

Video: uitleg inspiratieprogramma

Makkelijk leren hoe technologie tijd kan besparen in de les

Het doel van dit programma is om de leerkrachten te inspireren en te begeleiden bij het toepassen, evalueren en delen van praktische voorbeelden van 21 eeuwse vaardigheden in de les.

Op dit moment zijn leerkrachten zelf enorm veel tijd kwijt bij de zoektocht hoe je deze vaardigheden op een correcte manier kan toepassen. Er is een te groot aanbod van informatie, tools en materialen en wordt de ervaring van één leerkracht te weinig gedeeld. Het inspiratieprogramma verbindt de informatie, kennis en praktijkervaringen van alle leerkrachten in één online educatief platform.

Wat biedt het programma:

Educatief platform

Het platform biedt een online aanbod van trainingen, webinars en lesplannen van A tot Z.

Ontwikkeltrajecten

Ontwikkeltrajecten zijn de kern en kracht van het inspiratieprogramma. Een ontwikkeltraject is niets meer of minder dan een leerkracht die een hulpvraag stelt. Samen met het team van het inspiratieprogramma wordt deze vraag door een trechter van informatie, tools, doelgroepen en platforms gehaald om zo tot een concreet antwoord te komen met als resultaat een praktisch voorbeeld waar de leerkracht direct mee aan de slag kan.

Evenementen

Vanuit ICT voor School en Microsoft worden o.a. inspiratiesessies en workshops gehouden.

Waarin verschillen wij van andere omgevingen en programma`s?

Het inspiratieprogramma biedt de leerkrachten de mogelijkheid om hulp te vragen voor hun specifieke wensen en behoeftes. Het is niet een extra platform of een extra middel. Het is een filter voor alle informatie op internet. Een plek waar je duidelijke antwoorden krijgt met concrete praktische voorbeelden.
De leerkracht staat centraal.
Docenten licentie: € 69,- ex btw per leerkracht per jaar
School licentie: € 59,- ex btw per leerkracht per jaar*
*Vanaf 10 leerkrachten

Tot 1 januari 2020 is deelname volledig gratis en zonder verplichting om volgend jaar uw deelname aan te houden!