Trainingen & advies

Voor Primair onderwijs & kinderopvang

Onze trainingen

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de producten die u in huis heeft bieden wij trainingen aan op elk gewenst niveau. Voor de leerkracht die het allemaal spannend vindt, de ICT-minded leerkracht en voor de ICT-coördinator. Leer hoe u Office 365 in kunt zetten ten behoeve van samenwerking binnen uw team, hoe u de apps in Office 365 kunt gebruiken binnen uw lessen en hoe u uw website up-to-date kan houden en ouders geïnformeerd kan houden! Wij hebben een aantal trainingen voor u klaar staan maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Neem daarvoor contact op!

Maatwerk

Uiteraard is het mogelijk om trainingen op maat te ontwikkelen en te verzorgen. Denk aan een training over de optimale inzet van Onenote in de klas of ontdek samen met het team de mogelijkheden van (unplugged) programmeren door de hele school. Neem contact op om de invulling te bepalen en voor een prijsindicatie.

Kom je er niet uit? Wij helpen u graag.

Als u voor een beslissing of een investering staat op het gebied van ICT, gaat u niet over één nacht ijs. U wilt natuurlijk een goed onderbouwde keuze maken. Wat is de beste infrastructuur voor uw school en hoe kunt u uw netwerk het beste stabiel en veilig houden?
Welke vragen u ook hebt, of het gaat om specifieke details of complexe vraagstukken, onze consultants geven u hiervoor altijd het beste advies. Wij brengen uw vraagstelling helder in kaart en analyseren uw wensen. Dat levert vaak nieuwe perspectieven en oplossingsrichtingen op! We komen uiteindelijk met een concreet en goed onderbouwd advies.

Advies

Op basis van dit advies maakt u een weloverwogen keuze. Verwacht geen consultants die gek zijn op dikke rapporten, maar professionals die met pragmatische ICT-adviezen komen voor uw school.