• Workshops, trainingen
    en advies

Leer hoe u Minecraft education in kunt zetten als lesprogramma, denk aan een training over de optimale inzet van Teams en OneNote in de klas of ontdek samen met het team de mogelijkheden van (unplugged) programmeren.

ICT voor School geeft trainingen en workshops op elk gewenst niveau. Leer hoe u Office 365 in kunt zetten ten behoeve van samenwerking binnen uw team, hoe u de apps in Office 365 kunt gebruiken binnen uw lessen en geavanceerde trainingen voor gevorderden. Wij hebben een aantal trainingen voor u klaar staan maar we verzorgen ook trainingen op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Actuele trainingen en Workshops

Februari 2020:

Workshop: Beginnen met Minecraft Education in de klas

Minecraft is een leeromgeving die alle raakvlakken heeft voor een potentieel nieuw onderwijs. De kracht ligt in het combineren van de instrumentele vaardigheden met 21-eeuwse vaardigheden.

Binnenkort verwacht:

Uiteraard is het mogelijk om trainingen op maat te ontwikkelen en te verzorgen. Denk aan een training over de optimale inzet van Onenote in de klas of ontdek samen met het team de mogelijkheden van (unplugged) programmeren door de hele school. Neem contact op om de invulling te bepalen en voor een prijsindicatie.