Minecraft Education

• Spelenderwijs leren met Minecraft
  • Geschikt voor bovenbouw
  • Uitgebreid leerstof pakket

Meld je aan voor de workshop

Categorie:

Beschrijving

Minecraft: Education is een educatieve versie van Minecraft, het spel dat populair is bij kinderen over de hele wereld. Dankzij Minecraft Education, studeren kinderen graag wiskunde, geschiedenis, wetenschap, informatica en vele andere vakken. Ze leren communiceren, creativiteit te ontwikkelen en nieuwe informatie beter onhouden.

Workshop Minecraft Education

Minecraft Education edition is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de klas. Dankzij de vele interessante functionaliteiten is het uitermate geschikt voor het basisonderwijs. Een game gebaseerd leerplatform dat creativiteit, samenwerking en probleemoplossing in een meeslepende digitale omgeving bevordert. Scholen in meer dan 115 landen gebruiken Minecraft Education Edition in het curriculum! Met de lessen bouwen leerlingen cruciale 21e-eeuwse vaardigheden op zoals samenwerking, creatieve probleemoplossing en digitaal burgerschap. De creativiteit van leerlingen wordt gestimuleerd van informatica tot mixed reality, Minecraft Education biedt eindeloze mogelijkheden voor verkenning, verhalen vertellen en digitaal leren.

Aanmelden workshop