Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Trainingen
& advies


Standaard maatwerk

Wij ontwikkelen en verzorgen trainingen die optimaal aansluiten bij de wensen van de school. Dat betekent dat wij zelfs standaardtrainingen toespitsen op de specifieke situatie van een school.

Compleet aanbod

ICT voor School biedt ondersteuning voor scholen en organisaties met advies, begeleiding, workshops, gastlessen, trainingen, cursussen, studiedagen, ouderavonden, lesprogramma’s en lesmaterialen.

Deskundig advies

ICT voor School adviseert en begeleidt scholen op het gebied van digitale vaardigheden in de ruimste zin van het woord: mediawijsheid, computational thinking, maker education, ict-(basis)vaardigheden en informatievaardigheden.

Workshops en trainingen op ieder niveau

Wij zijn gecertificeerd “Microsoft Education Training Partners en Learning Consultants” en bieden workshops en trainingen aan op elk gewenst niveau. Leer hoe je Microsoft 365 in kunt zetten voor een betere online samenwerking binnen de hele stichting, hoe je Microsoft Teams nog méér in kunt kunt zetten dan alleen voor beeldbellen en hoe je Minecraft Education toe kunt passen in je lessen. Wij hebben een aantal trainingen voor je klaar staan maar daarvan maken we natuurlijk ook maatwerk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Minecraft Education

Dankzij de vele interessante functionaliteiten is Minecraft uitermate geschikt voor het basisonderwijs. Een leerplatform – gebaseerd op een game – dat creativiteit, samenwerking en probleemoplossing in een meeslepende digitale omgeving bevordert.

In Minecraft draait het feitelijk om alle vaardigheden van de 21e-eeuw. De creativiteit van leerlingen wordt gestimuleerd van informatica tot mixed reality. Minecraft Education biedt eindeloze mogelijkheden voor verkenning, verhalen vertellen en digitaal leren.

Julianastraat 66
5087 BB Diessen
info@ictvoorschool.nl
Tel. 013 504 1888
Copyright © ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites