Blue-Bot schoolbundel

1.199,-

  • Grote bundel
  • Inclusief Blue-Bots en docking station
  • Oplaadbaar
  • Ontwikkeld voor kinderen
Categorie:

Beschrijving

In de Blue-Bot klassenbundel vindt u 18 Blue-Bots en 3 docking stations om ze op te laden. Blue-Bot™ helpt je te programmeren, te debuggen en algoritmes te simuleren. Ontwerp je algoritme op het scherm van je device (iPad of Android) en stuur het via Bluetooth draadloos naar de robot, die je opdracht zal uitvoeren. Bekijk de componenten waaruit de Blue-Bot is opgebouwd door zijn tranparante behuizing!

Hoe gebruik je het

Gebruik de Blue-Bot als een gewone Bee-Bot en programmeer met behulp van de pijltjestoetsen op de vloerrobot zelf. Blue-Bot kan 45-gaden bochten maken (alleen m.b.v. de app). Een usb-kabel voor opladen wordt meegeleverd, maar de robot ook op het Bee-Bot Docking Station op te laden.

Het dockingstation:

Dit docking station is niet alleen eenvoudig rond te dragen door je school, maar het is ook een geweldige opbergplek voor een set Blue-Bots voor je hele klas. Het kan aan de wand worden gemonteerd en biedt plaats aan zes Blue-Bots. Blue-Bot oplaad- en docking station laadt de Blue-Bots op, zodat je nooit schroeven hoeft te verwijderen of batterijen te vervangen. In een halve dag laad je de Blue-Bots op voor 4 uur normaal gebruik. Werkt uitsluitend met de nieuwe generatie Blue-Bots, voorzien van een usb-connector aan de onderzijde. Ook geschikt voor het laden van Bee-Bots.

Extra informatie

LET OP: Blue-Bot is compatibel met elke Android of iOS tablet met versie 3.0/4.0+ EDR Bluetooth (bijvoorbeeld iPad3 en later). Kijkt u dit s.v.p. na voor het device dat u wilt gaan gebruiken! Download de app om Blue-Bot te besturen. De app maakt het mogelijk uw eigen programma te schrijven en stuurt het vervolgens naar de Blue-Bot. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, die het schrijven van een programma tot educatieve fun maken! Wij leveren Blue-Bot met onze “STARTKAART – Maak kennis met Blue-Bot”, waardoor je snel met Blue-Bot in de klas aan de slag zult kunnen gaan! Download hier de GRATIS inspiratiegids voor Bee-&Blue-Bot!  

Extra informatie

Overig

,