Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Retourneren en ruilen

Niet tevreden over jouw product? Of is het stuk? Wanneer je producten wilt retourneren verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch (013 – 504 1888) of per mail (info@ictvoorschool.nl).

Wanneer je een product retour wilt sturen dien je vooraf eerst contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch of per mail. Wanneer je vooraf geen contact met ons opgenomen heeft kunnen wij jouw retouraanvraag helaas niet verwerken. Nadat je contact met ons opgenomen hebt kan je jouw producten terugsturen naar:

ICT voor School
Julianastraat 66
5087 BB Diessen

Indien een product binnen de garantietermijn valt zullen wij tot reparatie overgaan. Als dit niet mogelijk is ontvang je een nieuw exemplaar of heb je recht op restitutie van jouw betaling. Producten waarvan de klacht niet te reproduceren is, worden retour gezonden. Hiervoor wordt €7,02 (exclusief BTW, binnen de EU) verzendkosten in rekening gebracht. Voor een retourneren van een DOA ontvang je een retourlabel. Het retourneren van een product binnen garantie is voor rekening verzender. Na het afhandelen van de garantie wordt jouw product kosteloos aan jou geretourneerd.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur
Julianastraat 66
5087 BB Diessen
info@ictvoorschool.nl
Tel. 013 504 1888
Copyright © ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites