Referenties

De Doelakkers

Joes Vermeer
    ICT-coördinator

Migratie naar ICT voor School.

Op onze basisschool in Hilvarenbeek werkten we al meerdere jaren met een grote, landelijke aanbieder op het gebied van systeembeheer. Hoewel we daar aanvankelijk tevreden over waren staken er gaandeweg steeds meer problemen de kop op die niet tot volle tevredenheid werden opgelost. Voor ons reden om op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Deze vonden wij in het bedrijf ICT voor School uit Diessen. Zowel de oriënterende gesprekken als de uiteindelijke migratie en implementatie verliepen bijzonder prettig. We werken nu inmiddels ongeveer een jaar samen waarbij de sleutelwoorden zijn; duidelijke communicatie, korte lijntjes, een goed werkend systeem en een helder kostenplaatje. Aan het eind van het afgelopen schooljaar zijn ook de overige scholen van onze stichting overgestapt. Ook daar profileerde ICT voor School zich op de prettige en “no-nonsense” manier zoals wij hen intussen kennen. .

De Vlinderakker

Lonneke Huls

Websites voor School

Bij het maken van de nieuwe website voor onze school heb ik de volgende positieve kanten van ICT voor School gezien:
    * persoonlijk meedenken
    * ruimte voor eigen inbreng
    * snel handelen
    * altijd serieus genomen, hoe 'dom' je vraagt ook voelt
    * voldoende mogelijkheden voor extra's op de website, hierin heb je als school duidelijk een eigen keuze
    * ruime kennis wat betreft lay-out, kleur, passende lettertypes etc. hierin word je goed ondersteund en wordt er ook echt kritisch gekeken naar wat passend is.

ICT voor School

Wat mij betreft is dat vooral het gevoel dat er bij alles wordt meegedacht wat passend is bij de school. Wij, op De Vlinderakker, zijn al best ver en dat voel je ook als je met de mensen van ICT voor School spreekt. Zij denken op niveau mee en dat zal vast ook zo zijn bij scholen waar het tempo wat lager ligt. Het is fijn om te weten dat er een back-up/hulplijn is, waar je snel naar kunt bellen en zoals ik het heb mogen ervaren altijd snel met een antwoord komen. Wat betreft de schooltrainingen die ik heb meegemaakt, mogen die ook wat meer op niveau.....maar daar wordt volgens mij hard aan gewerkt!

Klik Kinderopvang

Kinderopvang Ambacht

OBS De Triangel

OBS De Vierambacht

Dave Hendriks
    Leerkracht | ICT-coördinator

Websites voor School

Wij zijn uiterst tevreden met de website zoals die door Websites voor School is opgeleverd. Vanaf de eerste globale voorbeelden tot het gepersonaliseerd aanpassen aan onze eisen na oplevering. Niet alleen opdracht uitvoerend maar ook meedenken in oplossingen zijn punten waar veel concurrenten het nakijken hebben. Daarnaast worden de korte lijnen van support erg gewaardeerd. Wij zijn zeer tevreden. .

ICT voor School

We maken al enkele jaren dankbaar gebruik van de betrouwbare dienstverlening van ICT voor School. De kennis en kunde zijn direct terug te vinden in de dagelijkse beschikbaarheid en betrouwbaarheid van hun producten en netwerkoplossingen. In het onderwijs is betrouwbaarheid en voorkomen van uitval prioriteit nummer 1. ICT voor School doet wat het belooft en maakt het de gevestigde orde moeilijk met krachtige oplossingen en dienstverlening.

St. Jozef Haghorst

Starrebos

Leslie von Oerthel
    Digicoach Starrebos

ICT voor School

In de zomer van 2016 is ons netwerk door ICT voor School ingericht. We zijn tot nu toe tevreden over de dienstverlening van ICT voor School. Pluspunten zijn: meedenken met de klant, goede service, vlotte afhandeling van problemen en uiterst vriendelijk personeel.

Willibrordusschool

Ben Hagenberg
    ICT-coördinator | Digicoach

Waarom de keuze voor ICT voor School

Prijs - Kwaliteit verhouding is prima.
    Verlengstuk van je onderwijs. ( Het meedenken is standaard )
    Directe manier van benadering en werken.
    Microsoft als basis- en veiligheidsnorm voor je onderwijs.
    Breed aanbod van ICT mogelijkheden ( diensten en hardware ), maar steeds op maat gesneden.
    Snelle, vriendelijke, makkelijk te benaderen helpdesk ( zonder wachttijden )
    Wij zijn als scholengroep De Oude Vrijheid heel tevreden. .