Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Microsoft 365

Ontdek de voordelen voor het primair onderwijs

Microsoft 365 apps

Werk realtime samen in de Microsoft 365 suite voor onderwijs. Sla automatisch documenten op en deel ze in je favoriete webapps zoals: Word, PowerPoint en Excel.

Microsoft Teams

Werk effectief samen met je klas. Microsoft Teams biedt uitgebreide ondersteuning voor bellen, chatten en videobellen met je groep en is handig om opdrachten uit te wisselen.

Grote cloudopslag

Kom nooit meer opslagruimte tekort met onbeperkte persoonlijke cloudopslag en een postvak van 50 GB in de overzichtelijke e-mail van Outlook.

Microsoft 365 for education

De office toepassingen van de Microsoft 365 suite zijn altijd up-to-date en kun je zowel online als offline gebruiken. De voordelen van Microsoft 365 voor het onderwijs zijn eindeloos. Microsoft is voortdurend in ontwikkeling. Door middel van allerlei apps wordt het voor leerkrachten en leerlingen steeds makkelijker om interactieve lessen voor te bereiden en uit te voeren.

In Microsoft 365 kun je natuurlijk de vertrouwde office apps (Word, Powerpoint, Excel) terugvinden. Maar ook een heleboel nieuwe, speciaal op het onderwijs gerichte apps. Wat dacht je van OneNote Class Notebook? Een notitieboek waarin je met de klas kunt samenwerken. Of Forms, waarbij je makkelijk een quiz of toets kunt maken die elke leerling op elk apparaat kan maken. 

De voordelen van Microsoft 365 in het onderwijs

  • Samen (tegelijk) in documenten werken
  • Communiceren met elkaar en met uw leerlingen
  • Blijf georganiseerd met OneNote, je digitale notitieblok
  • Klaar voor de toekomst: Werken en leren in de Cloud
  • Vanaf ieder apparaat op elke locatie
  • Cloudcontracten van Microsoft voldoen aan privacy wetgeving.
  • Maak digitale storytelling mogelijk met Sway
  • Communiceer eenvoudig met HD-videovergaderingen
  • Voer evaluaties uit en neem ze af met Forms

Microsoft Teams voor het onderwijs

Binnen de onderwijsbranche zien we een toenemende vraag naar het gebruik van Microsoft Teams. Gesprekken, inhoud en apps worden samengebracht in één veilige omgeving. Daarnaast hebben leerkrachten een centrale plek voor het bedenken en beoordelen van opdrachten. Leerlingen kunnen hun cijfers en opdrachten bijhouden en deelnemen aan chats en videogesprekken.

ICT voor School ondersteunt onderwijsinstellingen bij het digitaliseren en innoveren van het onderwijs. We kunnen in een relatief korte tijd Microsoft Teams inrichten. Wil je weten hoe? Neem contact met ons op voor een demonstratie.

Workshops en trainingen

Wil je met je school of klas optimaal gebruik maken van Microsoft 365 toepassingen? Wij geven regelmatig basistrainingen ‘Microsoft 365 for Education’. Deze bieden we zowel bij ons op het kantooradres aan als op locatie in het land zodat elke leerkracht met Microsoft 365 in de eigen omgeving leert werken.

Benieuwd naar
Microsoft 365?

Overweeg je om op een leuke manier aan de slag te gaan met Microsoft 365 van ICT voor School, maar twijfel je nog? Vraag dan direct een demo aan en probeer het uit.

Geen producten in de lijst