Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Kindvriendelijk inlogscherm

Snel en veilig inloggen

Onderbouw

Kinderen van de onderbouw kunnen snel op iedere computer inloggen door op een eigen plaatje te klikken, zonder moeilijk wachtwoord.

Midden- en bovenbouw

Midden- en bovenbouw kunnen inloggen met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Dit is per leerling en per groep in te stellen.

Leerkracht

Leerkrachten kunnen eenvoudig, snel en veilig inloggen op alle computers en apparaten die in het schooldomein zijn aangemeld.

Zo simpel kan inloggen zijn

Dankzij het inlogscherm dat we ontwikkelden, hebben alle computers dezelfde functionaliteit: snel en eenvoudig inloggen binnen het domein van de school. Het maakt hierbij niet uit welke computer je gaat gebruiken. Elke gebruiker is ingedeeld in een groep. De leerlingen zijn per klas onderverdeeld. Alle andere gebruikers, zoals leerkrachten, IB-ers en directieleden zijn ondergebracht in een aparte groep.

Elke gebruiker van het ICT voor School inlogscherm heeft een persoonlijk account, ook de jongste leerlingen. Dit account is gekoppeld aan de Microsoft 365 omgeving van de school. Elke gebruikersaccount kan worden beveiligd met een wachtwoord. Leerlingaccounts van de onderbouw zijn standaard niet voorzien van een wachtwoord, maar ingesteld met een afbeelding. Hierdoor kunnen de jongste leerlingen eenvoudig inloggen met een eigen gekozen afbeelding. De overige gebruikersaccounts krijgen wel een eigen wachtwoord. 

Alle voordelen op een rij

  • Eenvoudig inloggen met plaatjes zonder gebruikersnaam en wachtwoord voor de onderbouw
  • Nadat je bent ingelogd kom je direct uit in de persoonlijke online leeromgeving
  • Dankzij Single Sign On hoef je maar één keer in te loggen
  • Koppeling met Microsoft 365 omgeving
  • Flexibel in te richten 
  • Op maat gemaakt en ingericht met de wensen van jullie school
  • Geschikt voor alle Windows-computers*

* Ook voor andere computersystemen hebben we eenvoudige inlogmethodes ontwikkeld. Vraag ons naar de mogelijkheden. We bekijken graag samen welke oplossingen bij jullie wensen passen. 

Creëer ook een unieke inlogervaring

Ieder bestuur, stichting of school heeft eigen wensen als het om ICT gaat. Wij van ICT voor School gaan graag samen met je in gesprek om de best mogelijke oplossingen aan te dragen die passen binnen jullie onderwijsvisie. 

Geen producten in de lijst