Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Active Floor

Dé interactieve vloer voor onder- en bovenbouw


Gezond en leerzaam!

Op de Active Floor worden kinderen uitgedaagd in beweging te komen. Er zijn allerlei spellen waarin het bewegen en spelplezier het doel zijn, maar er zijn ook spellen waarin een beroep wordt gedaan op de cognitieve vaardigheden. Daarmee kan de Active Floor worden ingezet voor de verwerking van aangeboden leerstof en voor het automatiseren van bijvoorbeeld rekenopgaven. Welk kind wil nou geen tafelsommen oefenen in de spannende jungle game…?

Plezier voor iedereen

Door bewegend leren toe te passen in de klas maakt het voor leerlingen leuker om de lesstof op te nemen. Of het nu gaat om een break tussen de lessen door of bij de naschoolse opvang, iedereen heeft meer plezier met Active Floor.

Support, onderhoud en updates

Wanneer je een Active Floor koopt, betaal je eenmalig voor het in eigendom krijgen van de apparatuur. Daarnaast sluit je een 3-jarig abonnement af voor de technische ondersteuning en software updates. Het support- en softwarepakket zorgen ervoor dat de Active Floor optimaal werkt en blijft werken.

Educatieve games met eigen content

De echte kracht van de Active Floor zit ‘m in de educatieve games. Alle spellen zijn door leerkrachten aan te passen aan niveau, groep, onderwerp en vakgebied. Zo kunnen onderdelen uit de lessen rekenen, wiskunde, taal, spelling, wereldoriëntatie, muziek, verkeer en Engelse les in spelvorm door de kinderen worden ingeoefend. Voor ieder schoolvak is er zelf een interactief spel te maken.

Cognitieve vaardigheden, samenwerken en motorische ontwikkeling zijn uitgangspunten die aan de basis staan van alle spellen van de Active Floor. Kinderen vinden het ontzettend leuk en groeien in hun ontwikkeling.

Interactieve Spellen

Active Floor biedt een groot aantal leer- en beweegspellen waarmee je direct aan de slag kunt. Leraren en leerlingen kunnen ook eenvoudig zelf spellen maken door eigen inhoud te uploaden in een van de sjablonen. Dit kan heel makkelijk via het webbased portaal.

Door het toevoegen van eigen vragen, afbeeldingen en geluiden stem je de inhoud af op jouw leerdoelen en het niveau van de kinderen. Door kinderen zelf een spel te laten ontwikkelen, herhalen ze hun opgedane kennis waardoor ze de stof beter onthouden.

Spellen

Active Floor biedt een groot aantal leer- en beweegspellen waarmee je direct aan de slag kunt. Hier vindt je een greep uit de spellen die je kunt spelen met de Active Floor.

Mobiele uitvoering

Voor scholen of schoolbesturen die de Active Floor op meerdere plaatsen willen inzetten hebben we naast de vaste opstelling ook een uniek mobiel systeem ontwikkeld. Door de handige verrijdbare kast met stevige wielen kan het systeem eenvoudig naar verschillende ruimtes binnen of buiten school worden verplaatst. Hierdoor kan iedere groep binnen school gebruik maken van de Active Floor.

De Active Floor is ook te huur. Ideaal om kennis te maken met bewegend leren en om in te zetten tijdens themaweken of studiedagen.
Julianastraat 66
5087 BB Diessen
info@ictvoorschool.nl
Tel. 013 504 1888
Copyright © ictvoorschool.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites