Digiborden van CTOUCH

Klaar voor de toekomst?
Vul uw lessen met interactiviteit.

Interactieve CTOUCH digiborden al vanaf € 1.495,-

De geavanceerde oplossingen van CTOUCH veranderen elke ruimte in een interactieve omgeving. De combinatie design, techniek en beleving maakt leren niet alleen interactiever, maar ook boeiender en aangenamer. Bied uw leerlingen een moderne, interactieve lesmethode aan met de hoogstaande technologie van de CTOUCH digiborden.

ICT voor School is dealer van de CTOUCH digiborden. Uw school heeft al een CTOUCH digibord vanaf € 1.495,- We vertellen u er graag meer over.

Waarom een interactief scherm voor de klas?

Modern onderwijs daagt leerlingen uit actief met de leerstof om te gaan. Touchscreens halen de wereld en de actualiteit op een visueel aantrekkelijke manier de klas in. Dit motiveert zowel leerlingen als leerkrachten effectiever en efficiënter te werken. Ook zijn de touchscreens gemakkelijk in gebruik. Leraren kunnen internetpagina’s oproepen en met filmpjes de lesstof op een aantrekkelijkere manier aanbieden. Daarnaast kunnen zij gemakkelijk switchen tussen de verschillende toepassingen. Zo is het eenvoudiger om voor leerlingen die meer moeite hebben de lessen bij te benen, de stof te verduidelijken.

Waarom CTOUCH?

Ontdek de vrijheid van het verbinden van tot 4 verschillende apparaten tegelijkertijd, met volledige touch-capaciteit dankzij de 32 touch-punten. Adaptieve schermhelderheid verzekert u van een kraakhelder, vlijmscherp beeld met energiebesparende Ambient lichtsensor. Bespaar tegelijkertijd energie en geld. uWand afstandsbediening en beacon-techniek maken draadloze touch- en muisfunctionaliteiten tot op 6 meter afstand mogelijk
  • Specificaties

- Touch Punten: 32 points
    - CTouch Apps Store
    - Besturingssysteem: Windows, Mac and Android
    - Geïntegreerde Wifi
    - Voortreffelijke kwaliteit
    - Ingebouwde JBL speakers, onovertroffen geluidskwaliteit
    - uWand remote
    - Software onafhankelijk
    - CTOUCH Academy biedt softwarecursussen geënt op praktisch gebruik
  • Prijs en garantie

- Vanaf € 1.495,00
    - 7 jaar garantie
    - Exclusief transport, montage en BTW

Interesse in een CTOUCH digibord?