Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Hardware

Alle ICT producten bestel je eenvoudig in onze webshop


Uitgebreid assortiment

Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod, waarbij kennis, gemak en snelheid centraal staan.

Snelle levertijd

Het aanbod in onze webshop is een transparant en breed assortiment dat veelal binnen 1 tot 2 werkdagen leverbaar is.

Vertrouwd

ICT voor School is aangesloten bij ICT Waarborg. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare partner.

Onze hardware

ICT voor School specialiseert zich als online aanbieder van producten die veel in het basisonderwijs gebruikt worden. Van Chromebooks tot leerling laptops tot aan overig randapparatuur zoals: laptopkarren en printers. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod, waarbij een goede prijs, kennis, gemak, snelheid en persoonlijk contact centraal staan. Een snelle levertijd vinden we uiterst belangrijk. Het aanbod is onze webshop bestaat uit een transparant en breed assortiment dat veelal binnen 1 tot 2 werkdagen leverbaar is.

Het accountmanagement team van ICT voor School staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch en per e-mail voor je klaar. In overleg komen we graag bij onze relaties langs om een persoonlijke toelichting te geven over onze werkwijze of samen een project door te nemen.

Bespaar op inkoop met refurbished hardware

Refurbished hardware is een goede manier om veel geld te besparen op ICT-uitgaven. Bij refurbished hardware gaat het om devices en apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De gebruikte elektronica ondergaat een aantal stappen voordat deze refurbished is. Afhankelijk van de staat van de elektronica worden de volgende handelingen verricht:
  • Technische controle
  • Data verwijderen
  • Schoonmaken
  • Repareren en/of vervangen
  • Besturingssysteem installeren
  • Inspectie en testen
  • Opnieuw verpakken

Alle refurbished devices die wij leveren zijn maximaal drie jaar oud en zijn afkomstig van de zakelijke markt. De devices komen vrij als er wordt overgestapt op nieuwe apparatuur of worden opgekocht bij faillissementen. Het gaat veelal om grote aantallen van hetzelfde merk en model.

Webshop hardware

Kun je het product wat je zoekt niet vinden in onze webshop? Geen probleem. We kunnen in de meeste gevallen al je benodigde hardware leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden en ontvang een zeer scherpe offerte op maat. We zijn op werkdagen te bereiken van 8:00 uur tot 17:00 uur op 013 5041888, info@ictvoorschool.nl.

Geen producten in de lijst