Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

CTOUCH
Digiborden

Breng je lessen tot leven

Natuurlijke schrijfervaring

Schrijven voelt natuurlijk, soepel en vloeiend aan, zonder strepen achter te laten. Gebruik je vinger of pen en schrijf zo snel als je kunt.

Energiezuinig en duurzaam

De digiborden van CTOUCH worden geleverd met een A/A+ energielabel. Energiezuinige touchscreens die je een hoop geld besparen.

Eersteklas JBL speaker

CTouch maakt gebruik van krachtige JBL speakers. Met meerdere audio functionaliteiten en kraakhelder geluid.

Interactief leren met de CTOUCH digiborden

Breng je lessen tot leven met de CTOUCH digiborden. De super gebruikersvriendelijke touchscreens zijn speciaal ontworpen voor het onderwijs. Het brengt de kracht van ‘touch’ in elke leeromgeving. Deel eenvoudig jouw documenten op het grote scherm, schrijf de slimste ideeën op het interactieve whiteboard en inspireer iedereen in de ruimte. Met de CTOUCH digiborden streven we naar interactief onderwijs met een leuke twist.

Riva: het nieuwe model van CTOUCH

Breng je lessen tot leven met de gloednieuwe CTOUCH Riva. Dit super gebruikersvriendelijke touchscreen is speciaal ontworpen voor het onderwijs. Iedereen kan er mee werken! Met één druk op de knop heb je toegang tot alle opties op het scherm. Je kunt gewoon je eigen software (Android, Linux of Windows) gebruiken, zoals je gewend bent. En je kunt heel gemakkelijk andere apparaten aansluiten. De CTOUCH Riva is verkrijgbaar in de beeldschermformaten 55″, 65″, 75″ en 86″.

Alle digiborden in onze webshop

Bied leerlingen een moderne, interactieve lesmethode aan met de hoogstaande technologie van onze digiborden. Kun je een digibord niet vinden in onze webshop? Geen probleem. We kunnen in de meeste gevallen alle typen digiborden leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden en ontvang een zeer scherpe offerte op maat. We zijn op werkdagen te bereiken van 8:00 uur tot 17:00 uur op 013 5041888, info@ictvoorschool.nl.

Waarom een interactief scherm voor de klas?

Modern onderwijs daagt leerlingen uit actief met de leerstof om te gaan. Touchscreens halen de wereld en de actualiteit op een visueel aantrekkelijke manier de klas in. Dit motiveert zowel leerlingen als leerkrachten effectiever en efficiënter te werken. Ook zijn de touchscreens gemakkelijk in gebruik. Leraren kunnen internetpagina’s oproepen en met filmpjes de lesstof op een aantrekkelijkere manier aanbieden. Daarnaast kunnen zij gemakkelijk switchen tussen de verschillende toepassingen. Zo is het eenvoudiger om voor leerlingen die meer moeite hebben de lessen bij te benen, de stof te verduidelijken.

Geavanceerde
Android-technologie

Het CTOUCH-besturingssysteem (COS™) van de Riva is gebaseerd op Android 8. Gebruik functionaliteiten zoals split-screen om aan verschillende documenten tegelijk te werken. Vergrendel of verberg bepaalde settings of schakel Android zelfs helemaal uit. Het is aan jou! Dankzij zorgvuldig geselecteerde apps kun je meteen aan de slag. Bovendien kun je zelf nog meer apps toevoegen via de CTOUCH app-store.

Eersteklas JBL® live
stage surround geluid

De geïntegreerde JBL®-luidsprekers van 80 W leveren Live stage (virtueel) surround
geluid. Laat je stem het werk doen met de far-field microfoons. Ze zijn
uitgerust met geavanceerde technologie voor geluidsreductie en echo-onderdrukking.
Dit zorgt voor een heldere spraakweergave en verwijdert ongewenste
geluiden uit het microfoonsignaal.

Geen producten in de lijst