Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Active Floor

Dé interactieve vloer voor onderwijs en kinderopvang!

De Active Floor daagt uw kinderen uit om in beweging te komen met spelactiviteiten waarbij beroep wordt gedaan op de cognitieve vaardigheden. Door bewegend leren toe te passen in de klas maakt het voor leerlingen leuker om de lesstof op te nemen. Of het nu gaat om een break tussen de lessen door of bij de naschoolse opvang, iedereen heeft meer plezier met Active Floor.

HET MYFLOOR PLATFORM

Nu kan echt iedereen EDUCATIEVE GAMES maken

In een paar minuten kan jij jouw eigen interactieve en educatieve spellen maken. Met een account tot de ActiveFloor’s Online Platform MyFloor, kan je met iedere device je eigen spel ontwikkelen. Je kiest een template waarmee jij jouw spel wilt maken. Bepaal het onderwerp, thematisering en leeftijdsgroep van het spel en vul aan met vragen, afbeeldingen en geluidsfragmenten. Het is zelfs zo eenvoudig dat de leerlingen van de bovenbouw zelf spellen kunnen maken.

Geen tijd om eigen spellen maken? Geen probleem!
Je kunt ook gebruik maken van meer dan 20.000 bestaande educatieve spellen.

 • HET PIRATENEILAND

  Pirateneiland is een strategiespel dat lijkt op een mix van Risk en het straatspel Landveroveren. In onze versie is het een quiz waarbij je in een beperkte hoeveelheid tijd problemen moet oplossen. De deel- nemers moeten samenwerken om een territorium voor hun team te veroveren. Het winnende team is het team dat het grootste territorium heeft als de tijd om is.

  Voor 1-4 spelers / teams.
 • Gevaar in de Jungle

  Gevaar in de Jungle is een quiz waarin twee teams / spelers strijden om als eerste de magische hangbrug over te steken. Er zijn twee varianten van het spel: een waarbij elk team om de beurt de vragen beantwoordt en op elkaar wacht, en een waarbij het een race is. Of ze nu samen of op zichzelf zijn, de spelers moeten vragen beantwoorden zodat ze de brug kunnen oversteken. Als een speler een verkeerd antwoord geeft, “valt” hij / zij in het water en moet opnieuw beginnen. Het doel is om als eerste vijf goudstukken te verzamelen.
 • MEMORY

  Het oude, vertrouwde Memory. Maar speel je Memory op een groot vloeroppervlak dan staat deze nieuwe ervaring garant voor heel veel speelplezier. In dit spel wisselen de spelers om beurten twee kaarten uit die op het speeloppervlak liggen. Komen de afbeeldingen overeen, dan krijg je een paar. Het team met de meeste paren wint het spel. De kaarten kunnen zowel teksten, afbeeldingen als geluiden bevatten.

  Voor 1-4 spelers / teams.
 • AIRHOCKEY

  Tijd voor nog meer activiteit en beweging? Speel dan Air Hockey. In deze game strijden twee kinderen om de meeste doelpunten. Aan beide uiteinden van de vloer zijn twee cirkels waarin de beide spelers hun voeten moeten plaatsen. Het is de bedoeling dat de puck aan de overzijde in het doel belandt. Daarvoor kan de puck door de spelers worden weggeschopt of met een stick worden weggeslagen. Aandacht en concentratie, daar draait het om bij Air Hockey. Je traint op reactievermogen en werkt aan je fysieke gezondheid.
 • Quiz Ninja

  Quiz Ninja is een quiz waarbij het belangrijk is om snel te zijn, maar tegelijkertijd geduldig als een ninja. Vragen verschijnen en de antwoorden zweven rond op de vloer. De spelers moeten zo de juiste antwoorden kiezen door hun “ninja-ster” op het antwoord te plaatsen. Als je te langzaam bent, loop je het risico dat de tijd om is. Maar ben je te ongeduldig, dan loop je het gevaar dat je jouw ninjaster op het verkeerde antwoord legt. De juiste en de verkeerde antwoorden worden onthuld wanneer de vooraf ingestelde tijd voorbij is.
  Voor 1-4 spelers / teams.

ACTIVE FLOOR BIJ JOU OP SCHOOL?

KIES DE GEWENSTE HARDWARE

ACTIVE FLOOR ONE

ACTIVE FLOOR PRO 2

ACTIVE FLOOR MAX

ACTIVE FLOOR MOBILE

SPEELVELD

280 x 160
maximale grootte

SPEELVELD

320 x 180
maximale grootte

SPEELVELD

380 x 215
maximale grootte

SPEELVELD

280 x 160
maximale grootte

+

LICENTIE MYFLOOR & SUPPORT

Met deze licentie krijg jij en jouw collega’s toegang tot het MFloor platform. Een website waarop jij jouw eigen educatieve spellen kunt maken voor de Active Floor van jouw school, of om te delen met ander onderwijsprofessionals verspreid over de hele wereld. Geen tijd om een spel te maken? Bekijk de wereldwijde bibliotheek met meer dan 20.000 Spellen. Zoek, klik en klaar.

Bij de licentie is ook onbeperkt remote support van ICT voor School inbegrepen. U kunt ons altijd bellen en mailen als u problemen ondervindt met het gebruik van de Active Floor.

MYFLOOR

INCLUSIEF ONBEPERKT REMOTE SUPPORT

UPDATES
INBEGREPEN

NIEUWE SPELTYPEN
INBEGREPEN

20.000 SPELLEN
DIRECT SPEELBAAR

ONTZORGING BIJ
STORING

+

LEVERING, INSTALLATIE &
MONTAGEKOSTEN

+

GRATIS KICK-OFF TRAINING

Bij oplevering van de Active Floor bij u op school krijgt uw hele team een gratis kick-off training van 90 minuten. Tijdens deze training leer je gebruik maken van de Active Floor en leer je spellen maken in de MyFloor omgeving.

Geen producten in de lijst