Laden cover... Sleep cover naar gewijzigde positie
 1. Nol Lavrijssen
 2. Algemeen
 3. donderdag 02 maart 2017

Weet iemand toevallig goede software of een website of app die goed bruikbaar is als je thuis met je kind extra wilt oefenen voor b.v. taal, rekenen en/of spelling?

Geaccepteerde antwoord
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
0
Stemmen
Ongedaan maken

Wij gebruiken op school Rekentuin en Taalzee. Dit is een adaptief programma waarvoor we voor elk kind vanaf groep 1 een account hebben. Het niveau gaat met het kind mee dus als het kind veel antwoorden goed heeft wordt het automatisch moeilijker en als het antwoorden fout heeft gaat het weer een stapje terug. Het is een webbased programma dus ouders en kinderen kunnen thuis ook inloggen! Leerlingen blijven hier ook enthousiast over. 

 1. meer dan een maand geleden
 2. Algemeen
 3. # Permalink
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
0
Stemmen
Ongedaan maken

Bedankt voor de reactie. Ik zal zeker even gaan kijken. Ik zag in ieder geval dat ik beide programma's ook gewoon eerst kan uitproberen voor ik tot aanschaf overga. Wat me ook aansprak is dat kinderen niet aan een groep gekoppeld zijn maar aan niveau waardoor er precies aangesloten wordt bij het daadwerkelijke niveau.

 1. meer dan een maand geleden
 2. Algemeen
 3. # 1
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Gast
Uw antwoord
Captcha
Meld u aan om geen Recaptcha in te hoeven vullen!

Community

Deze community is een initiatief van ICT voor School. Dit platform is in het leven geroepen om het mogelijk te maken voor leerkrachten en ICT-coördinatoren op een makkelijke en laagdrempelige manier kennis te delen en samen te werken.

Bekijk ook

Copyright © www.ictvoorschool.nl
Website gerealiseerd door: Websites voor School