NOT, Jaarbeurs Utrecht

Van 24 tot 28 januari is in de jaarbeurs in Utrecht de NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) gehouden.

Ook wij waren hier aanwezig! Wij stonden in Hal 11 te midden van andere stands met ICT toepassingen.

In onze stand werden drie toepassingen op ICT gebied gepresenteerd:

• ICT voor school, de complete ICT dienstverlener voor uw kinderopvang of basisschool.
  • ‚ÄčDigihelden, een bus vol met digitaal lesmateriaal die langskomt met een vakleerkracht.
  • Active Floor, interactief leren door middel van beweging en games.

Vooral het laatste was een echte publiekstrekker! We hebben erg veel enthousiaste leerkrachten, ict-ers, directeuren en stagiaires in onze stand gehad. Velen daarvan hebben ook een spelletje meegespeeld! Kinderen die met hun ouders mee mochten waren er ook niet bij weg te slaan! Hieronder een sfeerimpressie van deze leuke dagen. Ga voor meer informatie naar de website van Active Floor.