Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl
Home / Actueel / Leerkrachten besparen tijd met “Het inspiratieprogramma”

Leerkrachten besparen tijd met “Het inspiratieprogramma”

Video: uitleg inspiratieprogramma 

Een groot aantal leerkrachten heeft weinig ICT ervaring. Hier is een oplossing voor bedacht: “Het inspiratieprogramma van ICT voor School”. Met dit programma kunnen leerkrachten makkelijk en snel hun vraag laten beantwoorden door ICT voor School en Pabo studenten.

Leerkrachten krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen via een eenvoudige online portal welke te maken hebben met ICT in de breedste zin van het woord. We beantwoorden de vraag en maken daarvoor een stappenplan wat de leerkracht kan gebruiken in de les. Alle stappenplannen worden online gezet zodat andere leerkrachten meteen kunnen beginnen. Zo worden er geen dubbele vragen gesteld en kunnen wij nieuwe vragen beter beantwoorden.

Hoe werkt het inspiratieprogramma?

​In samenwerking met Pabo studenten gaan wij uw vraag beantwoorden. Zij filteren de vraag op een aantal kernmerken: doelgroep, lesdoelen, TULE kerndoelen, instrumentele vaardigheden, 21e eeuwse vaardigheden, omgeving en tools. Na het filteren van uw vraag gaan ze hun uitwerking aan u presenteren, dit kan op verschillende manieren gedaan worden. Zodra de leerkracht het stappenplan heeft goedgekeurd wordt deze gepubliceerd en kan het plan worden toegepast in de les. Tijdens het traject krijgt u persoonlijke begeleiding zodat we samen tot een oplossing komen.

Tijdbesparing voor leerkrachten met het inspiratieprogramma

​Leerkrachten hebben het super druk. Daarom gaan wij voor hun de vraag oplossen. Zo hoeven ze minder zelf voor te bereiden en kan er meer energie besteed worden aan de kinderen in de les.

ICT voor School staat voor persoonlijke begeleiding en korte lijntjes. We bieden de beste combinatie van ICT-kennis en Educatie.

​Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over het inspiratieprogramma? Tot 2020 kunt u zich gratis aanmelden voor het inspiratieprogramma.

Geen producten in de lijst