Tel. 013 504 1888 | info@ictvoorschool.nl

Microsoft-Trainingspartner-ict-voor-school

ICT voor School officieel Trainingspartner Microsoft

Onlangs hebben we met trots het certificaat "Microsoft Education Training Partners en Learning Consultants" in ontvangst mogen nemen. Als gecertificeerd trainingspartner in Nederland mogen we namens Microsoft trainingen geven aan leerkrachten en schoolleiders om inzicht te bieden in de manier waarop tijdens het leren het beste gebruik kan worden gemaakt van technologie.

We hebben hiervoor een officieel Microsoft-trainingsprogramma gevolgd en daardoor gecertificeerd om namens Microsoft training te geven. We helpen docenten en schoolleiders aan de hand van diepgaande training en professionele ontwikkeling sessies. Zo kunnen we de leerkracht helpen door de toepassing van technologische producten en het curriculum. 

Microsoft Education Training Partners zijn afgestemd op het Microsoft Education Transformation Framework en leveren Teacher Academy-sessies, inclusief trainingssessies van verschillende soorten en met verschillende duur. Als trainingspartner stemmen we de trainingen af op het niveau, zodat je als leerkracht het type trainingservaring ontvangt dat jij en docenten nodig hebben. 

Meer informatie op de website van Microsoft.


Training of workshop volgen? 

Regelmatig geven we trainingen en workshops: Minecraft for education, Teams en Office 365. Interesse of meer informatie? Bel ons of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 013 504 1888).